Szilveszteri program a Varga Tanyán! Ünnepeljen velünk!

Az év vége és vele együtt az év legutolsó éjszakája már hamarosan elérkezik. Miért van ennek jelentősége? Többek között azért, mert a szilveszteri program is aktuális ilyenkor. Önnek megvan már az idei szilveszteri programja? Az ünnepi programok és a szabadság megszervezése nem biztos, hogy mindenkinek az első helyen áll a teendők listáján, hiszen rengeteg feladat és kötelezettség, hétköznapi probléma van egyébként is, amikkel szemben talpon kell maradni. Ön is így van ezzel és még eszébe se jutott, hogy utazást szervezzen akár karácsonyra, akár szilveszterre? Pedig megéri idén is kimozdulni kicsit, mert olyan élmények várják, amik otthon biztosan nem! Erre a Varga Tanya szilveszteri csomagajánlata az egyik legkiválóbb példa!

Akár párban érkezik hozzánk ünnepelni, akár az egész családdal karöltve, több generáció számára is szórakoztató és minőségi szilveszteri programmal készülünk. A Varga Tanya idilli vidéki környezetben fekszik, autentikus hangulatú épületegyüttesben kialakított, modern szobák és termek várják a vendégeket. Ha el szeretné kerülni a belvárosi tömeget és a zajos ünneplést, inkább nyugalomra és egy kis luxusra vágyik, mindezt családias hangulatban és vidéki miliőbe helyezve, akkor nálunk a legjobb helyen jár!

A szilveszteri program finomságokban, élményekben és szórakoztató vagy pihentető elfoglaltságokban egyaránt bővelkedik. A két napos kiruccanás alatt gondoskodunk arról, hogy a vendégeink semmiben ne szenvedjenek hiányt. Az ünneplés elengedhetetlen része a lakoma, a hagyományos szilveszteri fogások, amik ízletesek és jó szerencsét is hoznak. Az első nap büfévacsora, a második nap ebéd és ünnepi lakoma várja a Varga Tanya vendégeit. Minden étkezésnek megadjuk módját, cigányzenével és táncszínházi produkcióval kísérjük. Az étkezések között sem maradnak szilveszteri program nélkül a vendégek, de ha kedvük tartja, visszavonulhatnak a hotel wellness részlegébe is feltöltődni.

A szabadtéren és beltéren is móka, szórakozás, feltöltődés jellemzi a szilveszteri programokat. A szabadban a lovas programok dominálnak, kocsikázás, lovasbemutató, Pusztaolimpia szerepel a listán, a meleg, hangulatos termekben pedig bűvészek, zenészek, táncosok gondoskodnak a jó hangulatról.

A szilveszteri csomagajánlatunkat emailben tudja lefoglalni! Keressen minket bizalommal!

Close Menu