Blog

Céges rendezvény A Varga Tanya Hotelben!

céges rendezvények között olyan események szerepelnek, mint egy karácsonyi party, egy csapatépítő vagy egy partnereknek szervezett hétvége. Mindegyik céges rendezvényben közös az, hogy meg kell találni a célnak legjobban megfelelő helyszínt. Az ideális helyszínen valóban sok múlik, nem kevesebb, mint az esemény sikere.

Aktív pihenés lovas programokkal a Varga Tanyán!

Az aktív pihenés került a fókuszába annak a csomagajánlatunknak, ami egészen október végéig igénybe vehető! Vidéki kikapcsolódásra vágysz és szeretnél olyan programokban részt venni, amik nem a heverészésről szólnak? Válaszd a lovas programokkal megszervezett aktív pihenés csomagunkat, amiben többféle lovaglási lehetőség között dönthetsz! 

Wellness csomagunkkal stresszmentes kikapcsolódásban lehet része!​

Wellness csomag félpanziós ellátással a Varga Tanyán, megfizethető áron – foglaljon nálunk, legyen részese egy szuper, stresszmentes kikapcsolódásnak!

Esküvői helyszínt keres? Ideális választás a Varga Tanya Hotel!

Esküvői helyszín, igényes, meghitt környezet, vidéki hangulat, családias közeg, a Varga Tanya a tökéletes választás a lakodalomhoz!

Pünkösdi csomaggal várja a Varga Tanya Hotel!

Pünkösdi csomag a Varga Tanya kínálatában! Nem feledkeztünk meg a tavasz egyik jeles hosszú hétvégéjéről, aminek tiszteletére vonzó csomagot állítottunk össze vendégeinknek. A pünkösdi csomagban minden szerepel, ami szemnek és szájnak ingere, de legfőképpen a pihenésre helyeztük a hangsúlyt.

Újranyitáskor várjuk egy tartalmas pihenésre!

Vitathatatlan, hogy a járványidőszak mentálisan sokakat megvisel. Sajnos egyelőre erre még nem igazán van lehetőség, ugyanis a szállodák továbbra is zárva tartanak. Ettől függetlenül nézelődni már lehet a választékban, és tervezni az újranyitás utáni utazást.

Hasznos tippek ahhoz, hogy mit és hogyan csomagoljon nyaraláshoz

A rutinos utazóknak idővel egyre könnyebb lesz bepakolniuk, hiszen már fejből tudják, hogy mi mindent kell eltenni, de azt is, hogy mi az, amit felesleges magukkal cipelni. Annak viszont, aki ritkábban utazik, nem olyan egyszerű a csomagolás. Az alábbiakban nekik adunk néhány hasznos tippet ahhoz,  hogy mit érdemes a táskába tenni.

Wellness segítségével elfelejtheti a stresszt!

wellness a pihenés és a gyógyulás ideális keverékét tudja nyújtani, tökéletes eszköz a stressz ellen! Mi legyen a program hétvégén, hol töltsük az idei szabadságot nyáron? Ezek mindig aktuális kérdések, amikre nem könnyű válaszolni.

Ünnepi ételrendelés a Varga Tanyáról!

Spórolja meg idén a bevásárlással, sorban állással, fárasztó sütéssel és főzéssel járó idegeskedést, kimerültséget és inkább tartogassa az energiáit az ünneplésre, a vendégvárásra!

Őszi wellness csomag az októberi hosszú hétvégére!

Az idei évben sajnos kevesebb hosszú hétvégéhez van szerencsénk, mint az előző évben, ezért érdemes gondosan megtervezni a szabadnapokat. Az egyik hosszú hétvége október végére esik, amikor három vagy akár […]

Céges rendezvények ideális helyszíne a Varga Tanya!

Az elmúlt időszakban sajnos nem volt lehetőség céges rendezvényeket szervezni, ám most már óvatosan fellélegezhetünk és bepótolhatjuk az elmaradt eseményeket. A hosszú otthoni munkavégzés után nagy szükség van a céges rendezvényekre, ahol a…

Aktív pihenés lovasoknak a Varga Tanyán

A lovaglás igazán egyedülálló élményt nyújt sokak számára, nem véletlen, hogy többen is egyszerűen képtelenek enélkül létezni. Egyesek még nyaraláskor is ragaszkodnak ahhoz, hogy részt vehessenek lovas programon. Amennyiben Ön is…

Pónilovaglás és még sok izgalmas program várja a Varga Tanyán!

Kunpuszta az izgalmas programok, az élményekkel teli kikapcsolódás és az új tapasztalatok helyszíne? Nem hiszi? Látogasson el a Varga Tanyára és első kézből fogja a felsoroltakat megtapasztalni! A Varga Tanyán […]

Helyi látnivalók és környékbeli érdekességek! Kiránduljon Kerekegyházán és környékén nyáron!

A nyári jó időben senkinek nincsen kedve otthon lábat lógatni, de ahhoz sem, hogy a zajos és zsúfolt városban maradjon. A hívogató vidéki világ rengeteg helyi látnivalót és sok érdekes felfedezni valót […]

Május 22-én újra nyitunk, 3 csomagajánlattal várjuk Önöket!

Több hetes szünet után végre jó hírrel szolgálhatunk az érdeklődők számára: a Varga Tanya Hotel 2020. május 22-től újra kinyit, így ismét lehetőség van a szállásfoglalásra. Az újranyitás alkalmából több […]

  • 6041 Kerekegyháza, Kunpuszta 150.
  • +36 76 371 030; +36 76 371 163
  • info@vargatanya.hu
Close Menu

Foglalás