Téli wellness pihenés a Varga Tanyán!

Téli wellness csomag, kedvező ajánlat a téli üdüléshez, használja ki ezt a lehetőséget! Töltődjön fel meghitt környezetben, nyerje vissza erejét!

A téli időszak rengeteg kihívás elé állítja az emberek jelentős részét. A rossz időjárás kifejezetten negatív hatással van sokak hangulatára, emiatt nem ritka, hogy veszítenek a lendületükből ezekben a zord, hideg hónapokban. Ez meglátszik az otthoni és munkahelyi teljesítményen egyaránt. Az ünnepi készülődés egyesek számára csak tovább nehezítheti a körülményeket. Egy idő után úgy érzik, hogy a téli időszak teljesen elszívja az energiájukat, amit szeretnének visszahozni, hiszen ez az állapot nagyon ártalmas, és akár még az egészséget is veszélybe sodorhatja. Amennyiben Ön is szeretné visszakapni a lendületet, és győzedelmeskedne a tél felett, vegyen részt téli wellness pihenésen a Varga Tanyán!

A téli wellness kiváló választás ahhoz, hogy visszanyerje az energiáit. A pihenés után sokkal jobban fogja venni az otthoni és munkahelyi akadályokat, és a komor, hideg időjárás sem mérgezheti meg a hangulatát. Már egy téli wellness hétvége is elegendő lehet ahhoz, hogy maga mögött hagyja ezt az állapotot, és visszatérjen a régi, kiegyensúlyozott önmagához. A Varga Tanya számára fontos, hogy bárki számára elérhető legyen könnyedén ez a lehetőség, ezért vonzó téli wellness akcióval készülünk a vendégek számára. Az ajánlatunk 2021. november 16. – 2022. március 31. között érvényes, így lehetősége van akár az ünnepek előtt is feltöltődni. A téli wellness csomag keretein belül kényeztető szolgáltatásokat vehetnek igénybe a látogatóink. Testileg, lelkileg feltöltődhet nálunk, mindent megteszünk a vendégek kényelméért, nyugalmáért.

Ne hagyja ki téli wellness ajánlatunkat, weboldalunkon bővebb információkat is találhat a csomagról. Felejtse el a rossz hangulatot, legyen ismét kiegyensúlyozott, jöjjön el hozzánk egy hétvégére, és pihenje ki magát! Ha leadná a foglalását, vagy kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Téli kikapcsolódás

Lehet, hogy a jó időnek vége van, de a varázslatos Varga Tanyán a nyugalom télen is változatlan! Wellness részlegünkön feltöltődhet, míg kint gyönyörködhet a bámulatos téli tájban. Elutazáskor sem kell sietnie, mivel a késői kijelentkezéssel akár még egy reggeli, délelőtti szaunázás is belefér. 
Kapcsolódjon ki nálunk!

Close Menu