A vidéki esküvőhelyszín varázsa: dekorötletek minden évszakra

A vidéki esküvőhelyszín is jól megválasztott dekorációval együtt lesz igazán hangulatos, mutatjuk, melyik évszakban miben érdemes gondolkodni!

 

Tovább

Húsvéti csomagajánlat

Húsvét a Varga Tanyán

Húsvéti csomagajánlatunk azok számára készült, akik szeretnének a húsvéti időszakban is kiszakadni a mindennapok körforgásából.

 

Tovább

Újévi pihenés a Varga Tanyán, hogy 2024 igazán jól induljon

Ha szeretne feltöltődni, újra összekapcsolódni önmagával és a természettel, hogy meglegyen a kellő lendület 2024-hez, látogasson el hozzánk egy kis újévi pihenésre!

 

Tovább

Wellness ajándékutalvány: így lepje meg szeretteit élménnyel

Ha különleges meglepetéssel szeretne készülni, a wellness ajándékutalványnál keresve sem talál jobbat. Ajándékozzon élményt, mutatunk hozzá pár tippet is!

 

Tovább

Falusi disznóvágás Varga Tanya módra

Nálunk a hagyományos falusi disznóvágás minden élménye és íze az Öné lehet, a tartalmas program után pedig hotelünk színtiszta kényelme várja!

 

Tovább

Túrák és wellness: kiránduljon a környéken, lazítson a Varga Tanyán!

A Varga Tanya ideális úti cél lehet, ha egy igazán különleges utazást tervez – kiránduljon és lazítson nálunk!

 

Tovább

Wellness szálloda a pusztában: a Varga Tanya Hotel

Wellness szállodánkban nem csak csend és nyugalom várja a vendégeket, de masszázsok és pusztaprogramok is!

Tovább

Kedvezményes őszi konferenciacsomag a Varga Tanya Hotelben

Céges rendezvényt szervez, és már csak a helyszínt kell megtalálnia? A Varga Tanya kedvezményes konferenciacsomaggal várja!

 

Tovább

Mitől lesz egy céges rendezvényhelyszín igazán jó?

Az ideális céges rendezvényhelyszín egyszerre modern és hangulatos, de vajon ennyi elegendő? A Varga Tanya tud még valamit, ami talán Önt is azonnal lenyűgözi!

 

Tovább

Látnivalók és kirándulástippek a Varga Tanya közelében

A Varga Tanya közelében számos érdekes látnivaló található, és programlehetőségekből sincs hiány – ezeket mutatjuk be alábbi cikkünkben.
Magyarország egyik legszebb és legváltozatosabb vidéke a Kiskunság, mely a Duna-Tisza közén helyezkedik el. Ez a lenyűgöző táj természeti kincsekben és kulturális gazdagságban egyaránt bővelkedik, és ideális célpont a természet szerelmeseinek – itt helyezkedik el a Varga Tanya is.

 

Tovább

A szállodák minősítése, avagy mit jelentenek a csillagok

A szállodák minősítését évtizedek óta csillagokkal jelzik, és minél több, annál jobb, ám, hogy ezek mit jelentenek valójában, csak kevesen tudják.

 

Tovább

Tavaszi wellness a feltöltődés jegyében

Mit szólna, ha a természettel együtt Ön is egy kicsit újjászületne? Olyan tavaszi wellness csomaggal várjuk, amire garantáltan nem tud nemet mondani!

 

Tovább

Hogy miért legyen szabadtéri esküvő?

Az ideális esküvői helyszín megtalálása sokak számára okozhat nehézséget. Vitathatatlan, hogy óriási a kínálat, rengeteg lehetőség áll rendelkezésre, azonban a többség nem igazán elégedett a felhozatallal. Különösen a zárt terű helyszínek azok, amikkel kapcsolatban felmerülhet hiányérzet, ugyanis egyesek úgy vélik, hogy ez esetben majd az ünnepségen rengeteg kompromisszumot kell kötniük.

Tovább

Szabadtéri esküvő romantikus, vidéki helyszínen

Szabadtéri esküvőn szeretnék kimondani a boldogító igent egymásnak?

A Varga Tanya Kunpusztán egy romantikus esküvő helyszínt kínál.

Tovább

Vidéki esküvőhelyszín romantikával, kényelemmel

Vidéki esküvőhelyszín, ami a ceremóniának és a lakodalomnak is otthont adhat,
ráadásul szállást és extra programokat is biztosít?

A Varga Tanya éppen ilyen!

Tovább

Céges rendezvényhelyszín? Megtalálta az ideális megoldást!

Legyen szó céges eseményről, találkozóról vagy továbbképzésről, sokaknak óriási kihívást jelenthet megtalálni az ideális helyszínt a rendezvényekhez.

Tovább

Miért jó ősszel wellnessezni?

Az őszi wellness kiváló lendületet adhat ahhoz, hogy jobban tűrje az elkövetkezendő időszakot. A minőségi pihenésért foglaljon szállást a Varga Tanyán!

Tovább

Gyerekbarát wellness szálloda: a tökéletes hely családi nyaraláshoz

Már csak néhány hét van hátra a nyárból, azonban ez az időszak még remekül kihasználható, sőt, az utóbbi évek tapasztalataiból kiindulva, még őszre is bátran lehet utazást, pihenést tervezni. Ráadásul nem is kell messzire menni ahhoz, hogy mindenki jól érezze magát, hiszen hazánkban is rengeteg lehetőség van. Annak, aki nyugodt körülmények között, kényelmes szálláson, de mégis néhány aktívabb program lehetőségével szeretné eltölteni a szabadidejét, ajánljuk gyerekbarát wellness szállodánkat!

Tovább

Kutyabarát wellness szálloda: ne hagyja otthon kedvencét!

Wellness szálloda kutyával? Ha nem hagyná otthon kedvencét, és szeretne hűséges barátjával üdülni, válasszák a Varga Tanyát, várjuk Önöket szeretettel!

Tovább

Wellness szálloda kültéri medencével!

Wellness szálloda, szabadtéri medencével. Nálunk van lehetőség a strandolásra, vendégeinket kulturált, barátságos körülmények várják szállásunkon!

Tovább

A wellness szállodánkban pihenni gyógyító élmény!

Wellness szállodában pihenni nem luxus! Megérdemelt kényeztetés, ami jót tesz a testnek és a léleknek is!

Tovább

Wellness hétvége, stresszmentes kikapcsolódás a Varga Tanyán!

Akciós wellness a Varga Tanyán, ahol garantált a stresszmentes kikapcsolódás. Hagyja maga mögött a problémáit, jöjjön el hozzánk, és pihenjen!

Tovább

Húsvéti wellness csomagunkra érdemes szállást foglalni!

Húsvéti wellness csomag az ünnepekre! Kiránduljon a családdal Kerekegyházára egy szép, tavaszi hétvégén!

Tovább

Szilveszteri wellness csomag a Varga Tanyán! (2021)

A szilveszteri wellness csomagunk még elérhető! Csak Önre vár egy vonzó, szilveszteri program gálavacsorával, foglaljon most helyet!

Tovább

Téli wellness pihenés a Varga Tanyán!

Téli wellness csomag, kedvező ajánlat a téli üdüléshez, használja ki ezt a lehetőséget! Töltődjön fel meghitt környezetben, nyerje vissza erejét!

Tovább

Wellness szálloda, egy hely ahol a pihenés nem megszokott módon zajlik

Wellness szálloda Kerekegyházán, ahol az itt töltött idő minden percét a feltöltődésnek tudja szentelni! A hétköznapokból kilépve, szánjon minőségi időt önmagára!

Tovább

Őszi wellness ajánlatok, pihenés szezonon kívül!

Az őszi wellness ajánlatainkat kár lenne kihagyni, mert fő szezonon kívül is nagyszerű lehetőségek várják a pihenni vágyókat. Egy kellemes hétvége ideális környezetben éppen olyan feltöltődéssel ajándékoz meg, mint egy két hetes nyaralás. Az őszi wellness hétvégéknek több előnye is van, ami miatt érdemes az ilyen utazásokat is beírni a naptárba.

Tovább

Céges rendezvény A Varga Tanya Hotelben!

A céges rendezvények között olyan események szerepelnek, mint egy karácsonyi party, egy csapatépítő vagy egy partnereknek szervezett hétvége. Mindegyik céges rendezvényben közös az, hogy meg kell találni a célnak legjobban megfelelő helyszínt. Az ideális helyszínen valóban sok múlik, nem kevesebb, mint az esemény sikere.

Tovább

Aktív pihenés lovas programokkal a Varga Tanyán!

Az aktív pihenés került a fókuszába annak a csomagajánlatunknak, ami egészen október végéig igénybe vehető! Vidéki kikapcsolódásra vágysz és szeretnél olyan programokban részt venni, amik nem a heverészésről szólnak? Válaszd a lovas programokkal megszervezett aktív pihenés csomagunkat, amiben többféle lovaglási lehetőség között dönthetsz!

Tovább

Wellness csomagunkkal stresszmentes kikapcsolódásban lehet része!​

Wellness csomag félpanziós ellátással a Varga Tanyán, megfizethető áron – foglaljon nálunk, legyen részese egy szuper, stresszmentes kikapcsolódásnak!

Tovább

Esküvői helyszínt keres? Ideális választás a Varga Tanya Hotel!

Esküvői helyszín, igényes, meghitt környezet, vidéki hangulat, családias közeg, a Varga Tanya a tökéletes választás a lakodalomhoz!

Tovább

Pünkösdi csomaggal várja a Varga Tanya Hotel!

Pünkösdi csomag a Varga Tanya kínálatában! Nem feledkeztünk meg a tavasz egyik jeles hosszú hétvégéjéről, aminek tiszteletére vonzó csomagot állítottunk össze vendégeinknek. A pünkösdi csomagban minden szerepel, ami szemnek és szájnak ingere, de legfőképpen a pihenésre helyeztük a hangsúlyt.

Tovább

Újranyitáskor várjuk egy tartalmas pihenésre!

Vitathatatlan, hogy a járványidőszak mentálisan sokakat megvisel. Sajnos egyelőre erre még nem igazán van lehetőség, ugyanis a szállodák továbbra is zárva tartanak. Ettől függetlenül nézelődni már lehet a választékban, és tervezni az újranyitás utáni utazást.

Tovább

Hasznos tippek ahhoz, hogy mit és hogyan csomagoljon nyaraláshoz

A rutinos utazóknak idővel egyre könnyebb lesz bepakolniuk, hiszen már fejből tudják, hogy mi mindent kell eltenni, de azt is, hogy mi az, amit felesleges magukkal cipelni. Annak viszont, aki ritkábban utazik, nem olyan egyszerű a csomagolás. Az alábbiakban nekik adunk néhány hasznos tippet ahhoz,  hogy mit érdemes a táskába tenni.

Tovább

Wellness segítségével elfelejtheti a stresszt!

A wellness a pihenés és a gyógyulás ideális keverékét tudja nyújtani, tökéletes eszköz a stressz ellen! Mi legyen a program hétvégén, hol töltsük az idei szabadságot nyáron? Ezek mindig aktuális kérdések, amikre nem könnyű válaszolni.

Tovább

Ünnepi ételrendelés a Varga Tanyáról!

Spórolja meg idén a bevásárlással, sorban állással, fárasztó sütéssel és főzéssel járó idegeskedést, kimerültséget és inkább tartogassa az energiáit az ünneplésre, a vendégvárásra!

Tovább

Őszi wellness csomag az októberi hosszú hétvégére!

Az idei évben sajnos kevesebb hosszú hétvégéhez van szerencsénk, mint az előző évben, ezért érdemes gondosan megtervezni a szabadnapokat. Az egyik hosszú hétvége október végére esik, amikor három vagy akár […]

Tovább

Céges rendezvények ideális helyszíne a Varga Tanya!

Az elmúlt időszakban sajnos nem volt lehetőség céges rendezvényeket szervezni, ám most már óvatosan fellélegezhetünk és bepótolhatjuk az elmaradt eseményeket. A hosszú otthoni munkavégzés után nagy szükség van a céges rendezvényekre, ahol a…

Tovább

Aktív pihenés lovasoknak a Varga Tanyán

A lovaglás igazán egyedülálló élményt nyújt sokak számára, nem véletlen, hogy többen is egyszerűen képtelenek enélkül létezni. Egyesek még nyaraláskor is ragaszkodnak ahhoz, hogy részt vehessenek lovas programon. Amennyiben Ön is…

Tovább

Pónilovaglás és még sok izgalmas program várja a Varga Tanyán!

Kunpuszta az izgalmas programok, az élményekkel teli kikapcsolódás és az új tapasztalatok helyszíne? Nem hiszi? Látogasson el a Varga Tanyára és első kézből fogja a felsoroltakat megtapasztalni! A Varga Tanyán […]

Tovább

Helyi látnivalók és környékbeli érdekességek! Kiránduljon Kerekegyházán és környékén nyáron!

A nyári jó időben senkinek nincsen kedve otthon lábat lógatni, de ahhoz sem, hogy a zajos és zsúfolt városban maradjon. A hívogató vidéki világ rengeteg helyi látnivalót és sok érdekes felfedezni valót […]

Tovább

Május 22-én újra nyitunk, 3 csomagajánlattal várjuk Önöket!

Több hetes szünet után végre jó hírrel szolgálhatunk az érdeklődők számára: a Varga Tanya Hotel 2020. május 22-től újra kinyit, így ismét lehetőség van a szállásfoglalásra. Az újranyitás alkalmából több […]

Tovább

Foglalás